Καλώς ήρθατε στη σελίδα μου στο Internet!!

Από το καλοκαίρι του 1989 έως σήμερα ζω ανάμεσα σε δύο τόπους. Αθήνα και Ρόδο. Στη Ρόδο δουλεύω ως προσωπογράφος των ανθρώπων που κάνουν εκεί διακοπές.

Στα εργαστήρια που διαθέτω και στις δύο πόλεις, διεκπεραιώνω έργα, που προκύπτουν από τους συνεχείς προβληματισμούς, που γεννάει το μυαλό μου.

Σπούδασα ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, με δάσκαλο το Δημήτρη Μυταρά και γλυπτική με το Γιώργο Λάππα. Παρακολούθησα επίσης μαθήματα σκηνογραφίας στο εργαστήριο του Γιώργου Ζιάκα.Έχω συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχω κάνει 6 ατομικές στην Αθήνα.

Στη πάλη μου να εναρμονίσω όσο γίνεται τη σχέση μου με το σώμα μου και με τον εαυτό μου αλλά και τη σχέση μου με τους άλλους και το περιβάλλον, παρακολούθησα μαθήματα αφρικανικού χορού (1991 - 1993) με την Maria Mentez και body-contact με την Terese Van d' Ame (1997 - 2003).

Η σχέση μου με την κίνηση είναι αντιφατική και δυνατή γι' αυτό πάντα στα έργα μου ενυπάρχει αυτό το στοιχείο. Τις περισσότερες φορές πάλλομαι ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, την μοναξιά και την παρέα, την εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια.

φιόγγοι
Επαφή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ Αρχική Σελίδα αλλάξτε στα ελληνικά shift to english version Επαφή Ημερολόγιο Τα νέα μου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ Αρχική Σελίδα
right main bottom
bottom